AT. Club Sant Pol

AT. Club Sant Pol

Web oficial

AT. Club Sant Pol

Web oficial

Objectius

El club compte amb dos equips sèniors un a Segona Catalana i un a Quarta Catalana. Així com dos equips juvenils a primera divisió i un altre a segona. 
L’existència de dos equips sèniors a aquestes categories ens assegura una bona projecció pels jugadors que provenen dels equips juvenils, la consciència de que l’equip juvenil és un eix fonamental per alimentar, ajudar i recolzar l’equip sènior és basic per entendre el nostre projecte. 

La canalització de jugadors des de la base del club (escola d’iniciació al Futbol), amb nens de 3 a 5 anys prenent contacte amb els companys i un monitor-entrenador, cap a les categories de competició (pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils,….) és l’eix vertebrador de la nostra tasca. El nostre municipi compta amb uns 5000 habitants, l’entitat que representem té més de 300 associats, és de les entitats del poble que compta amb més suport i participació i a més no es tracta d’una participació efímera, sinó que l’activitat de club s’allarga els 12 mesos que té l’any, els mesos de tardor, hivern i primavera es porta a terme la competició i durant l’estiu comptem amb el CAMPUS de TECNIFICACIÓ LLUÍS CARRERAS, que forma i diverteix a gairebé un centenar de nens, de forma distesa i exemplar.

Hem estat durant molts anys dels pocs equips de Catalunya amb representació a totes les categories i això és també un dels objectius a consolidar, augmentar i millorar aquests propers anys. La presència de més de 250 nens d’entre 3 i 18 anys, d'una població que justeja els 5000 habitants és, si més no, digne de ser esmentada. La col·laboració del Consistori i d’empreses privades és fonamental per portar a terme una bona gestió de tots aquests recursos humans de que disposem.

La preparació acurada dels més de quaranta entrenadors que porten aquests equips és fonamental i la dedicació i entrega que hi posen digne de ser remarcada. Busquem que el nen s’eduqui mentre es forma en un esport d’equip que li pot reportar moltes sensacions que la resta del dia no té, com: compartir penes i alegries, fred i calor, esforç i recompensa, etc,… amb els seus companys, entrenadors i rivals.

Aquest és l’aspecte principal del projecte, el respecte al pròxim, ensenyarem, insistirem, premiarem i si
convé castigarem al que no compleixi aquest requisit. La nostra visió del Futbol és l’aprenentatge a partir del respecte, amb aquest respecte, après a categories inferiors, formarem una persona que a més sabrà jugar a Futbol. No volem un projecte resultadista, es tracta de jugar, passar-s’ho bé, compartir, lluitar, ajudar, felicitar, conviure i aprendre a
anar pel món amb educació i respecte. Serem competitius però sempre respectant al contrari, als àrbitres i als entrenadors.

En resum la nostra proposta va més enllà d’un mer club de Futbol, d’unes hores per tenir entretingut al nen, el nostre projecte de formació es basa en l’educació i en l’aprenentatge del BON COMPORTAMENT.

Normativa

PER ALS PARES, MARES I FAMILIARS:

1. Respectarem les decisions del Club, dels entrenadors, dels àrbitres i les accions dels jugadors.

2. No es cridaran instruccions o crítiques des de la banda. Si ho fem, només aconseguirem confondre als nostres jugadors i perjudicar a l’equip. Per tant, ens limitarem a animar i recolzar les instruccions del nostre entrenador.

3. No farem comentaris despectius, ni insultarem, ni ens mostrarem agressius durant els partits o els entrenaments. La nostra tasca és col·laborar i donar exemple als nostres fills i als fills dels altres.

4. El club funciona amb diàleg, així que per resoldre qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir durant la temporada acudirem al coordinador i als entrenadors. En cas necessari, aquests traslladaran la problemàtica a la Junta Directiva.

5. Tindrem i mostrarem un compromís ferm amb el club. Avisarem als entrenadors amb antelació en el cas que el nostre fill/a no pugui assistir a un partit o entrenament, ja sigui per malaltia, lesió o per un compromís ineludible.

PER ALS JUGADORS:

1. Respectarem als companys, als entrenadors, als adversaris, als àrbitres i al públic.

2. El futbol és un esport d’equip. És molt important fer pinya amb els companys i ajudar-nos els uns als altres.

3. El nostre objectiu principal és millorar i passar-nos-ho bé practicant aquest esport. Juguem a futbol perquè ens agrada fer-ho, és la nostra diversió.

4. El futbol és un esport amb contacte físic, però sempre jugarem amb noblesa, mai de forma violent.

5. Ens esforçarem al màxim en cada acció. Acabarem els entrenaments i els partits orgullosos de nosaltres mateixos, individualment i col·lectivament.

6. En els partits tindrem com a objectius: 1r) ser l’equip més esportiu i respectuós, 2n) ser l’equip que millor jugui a futbol i 3r) ser l’equip que faci més gols.

7. Acceptarem la derrota com a part de l’esport i ens comportarem amb esportivitat quan el resultat del marcador no ens acompanyi.

8. Els entrenadors dirigeixen l’equip, dirigeixen l’entrenament i dirigeixen els partits.

9. Sempre ens presentarem amb puntualitat i correctament uniformats tant als partits com als entrenaments. Pensem que juguem amb altres companys i per respecte a ells hem de complir aquestes normes.

10. Tenim un compromís amb l’equip i amb el club, i aquest compromís comença al setembre i no acaba fins l’últim entrenament del mes de juny.

11. Serem molt curosos amb el material i les instal·lacions que utilitzem.

12. Serem responsables de portar bé la relació entre els estudis i el futbol. Aquesta relació portada amb racionalitat es pot complementar perfectament.

13. Com a jugadors de club que som, quedem a disposició del que el club determini, sempre posant al davant el bé col·lectiu de l’entitat.

14. Formar part de l’AT.C. Sant Pol vol dir representar al nostre poble arreu on anem. Portem l’escut d’un club i el nom d’un poble, i per correspondre a aquesta responsabilitat ens hem de comportar sempre amb educació i respecte.

Equip directiu

President: Jordi Sauleda i Carreras
Vicepresident: Carles Hernandez i Rodrigo
Secretari: Arnau Xumetre i Subirana
Tresorer: Ramon Quintanilla i Mercader
Vocal Instal·lacions: Jordi Gàlvez i Arroyal
Vocal Material: Antoni Ros i Rodríguez
Vocal Esportiu: Àngel Mollfulleda i Subirana
Vocal Socis: Marc Xaubet i Ferrer
Vocal Administratiu: Xavier Farga i Fonollosa
Vocal Rel. Públiques: Joan Torrent i Salas