AT. Club Sant Pol

AT. Club Sant Pol

Web oficial

AT. Club Sant Pol

Web oficial

Patrocinadors

Empresa: Fergus Hotels
Web: http://www.fergushotels.com/
Telèfon: +34 937 67 86 84
E-mail: info@fergushotels.com
Comentaris: FERGUS Hotels és una cadena hotelera vacacional on els seus establiments de 3 i 4 estrelles es situen a les zones turístiques més importatns d'Espanya. Fergus aposta per el valor d'una cadena mantenguent riguroses polítiques de qüalitat tractant d' oferir sempre el major benefici, sense escatimar esforços, als nostres clients amb la única finalitat de que les seves vacances es converteixin exactament amb el que dessitjen i mereixen. Fergus Hotels es troba en plena expansió incorporant noves propietats en els resorts ja presents i seguirà creixent a través de l'obertura de noves destinacions.
Empresa: Banys Gàlvez
Web: https://www.facebook.com/BanysGalvez
Telèfon: 617 01 33 30
E-mail: banysgalvez@facebook.com
Comentaris:
Empresa: Finques Sauleda
Web: http://www.finquessauleda.com/
Telèfon: +34 93 760 09 16
E-mail: sauleda@finquessauleda.com
Comentaris: Finques Sauleda S.C.P. C/Nou, 29.  Sant Pol de Mar 08395 Finques Sauleda és una empresa que neix l'any 1.975, ja han passat més de 30 anys!, amb l'objectiu d'oferir Serveis Immobiliaris als nostres clients. Al llarg d'aquests anys hem creat una cartera important de clients en Administració de Comunitats de Propietaris i Arrendaments d'habitatges de residencia habitual i temporada. Punt apart mereix la compra-venda. Disposem d'ofertes de tot tipus, Habitatges, Locals Comercials, Garatges,Terrenys, ... També, si es del seu interés, ens podem encarregar de la venda del seu immoble. Des del primer dia hem procurat treballar amb la major serietat i professionalitat tenint cura de que tots els conceptes que conformen una operació immobiliaria estiguin ben explicats i resolts. Des de l'inici fins, molt important, a l'atenció postvenda. El resultat és que després de trenta anys continuem treballant amb força gràcies al bon nom que té Finques Sauleda a Sant Pol, producte de la confiança dels nostres clients i amics. Amb molt de gust us atendrem sensa cap mena de compromís. Us esperem!
Empresa: Frenos Sauleda
Web: http://www.frenossauleda.com
Telèfon: (+34) 937 631 120
E-mail: sauleda@frenossauleda.com
Comentaris: Frenos Sauleda, SA, és una empresa dedicada a la fabricació i distribució de material de fricció, principalment folres d'embragatge i frens industrials. Adreça: Barri Migdia S/N - 08396  Sant Cebrià de Vallata  -  Barcelona (Spain) Horari: De dilluns a divendres 09:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00  
Empresa: Ruscalleda, S.A.
Web: http://www.ruscalleda.biz/
Telèfon: 93 763 10 12
E-mail: ruscalleda@ruscalleda.biz
Comentaris: RUSCALLEDA,S.A., És una empresa especialitzada en el transport i moviment de terres, ubicada a la comarca del Maresme. Va néixer l'any 1962, i està formada per personal prou qualificat amb provada experiència. Els més de 50 anys de professionalitat són la prova de seriositat que juntament amb el rigor en què treballem, ens caracteritza com unes de les empreses capdavanteres de la nostra comarca i respectiu sector.
Empresa: La Selva
Web:
Telèfon: 93 760 11 22
E-mail:
Comentaris: BRASSERIA-PIZZERIA LA SELVA C/ Nou, 50 08395 Sant Pol de Mar Telèfon: 93 760 11 22 Situat al centre del poble, al costat de la platja. El local està climatitzat  i compta amb una terrassa – jardí coberta de moreres. Temporada alta (del juny al 15 de setembre) obre cada dia. Temporada baixa (de novembre a febrer) obre des del divendres al vespre fins al diumenge al migdia i els festius. Temporada mitja (la resta de l’any) obre cada dia excepte el dimarts, que tanca per descans setmanal. Ofereix carta i menú de migdia, vespre i festius. Cuina casolana a base de carn a la brasa, amanides, embotits, pasta i pizzes.
Empresa: Amargant
Web: http://www.amargant.com
Telèfon: 93 760 01 12
E-mail:
Comentaris: El almacen de Sant Pol es la empresa de referencia en la zona del Maresme en materiales de construcción y decoración.  Contamos con más de 30.000 referencias en stock , una selección de los mejores productos y fabricantes del sector. Consulte nuestras ofertas especiales por temporada y denos el gusto de atenderle como usted se merece.
Empresa: Griferías Borràs
Web: http://www.borras.es/
Telèfon: +34 933712368 / +34 667614131
E-mail: antonio@griferiasborras.com
Comentaris: Fundada pel Sr. Antonio Borràs, aquesta empresa familiar va iniciar el seu negoci a Barcelona en l'any 1940 Com empresa, GRIFERIAS ANTONIO BORRAS S. A., s'ha distingit sempre per emfatitzar en un concepte: qualitat. Els seus alts estàndards queden reflectits en la garantia que oferix contra defectes de fabricació en tots els seus productes, mitjançant els certificats AENOR i ISO. Després de mantenir una trajectòria ascendent al llarg dels anys, en l'actualitat GRIFERIAS ANTONIO BORRAS S. a., disposa d'una extensa gamma d'aixetes pel bany i cuina de màxima qualitat, des de la més convencional fins a les noves tendències com monocomandaments i aixetes termostatiques, estant disponibles en diversos acabats: crom, crom-mat, en colors, níquel o bronze, adaptant-se a tots els gustos i ambients. La ultima novetat que ha llançat aquesta empresa han estat fabricades utilitzant la tecnologia més avançada destacant per la seva bellesa, harmonia i disseny. La creació de nous articles dissenyats pel seu departament d'I+D forma part d'un ambiciós pla amb l'objectiu d'adaptar la seva imatge a les noves tendències del mercat el que permet a aquesta empresa, que ha iniciat el seu tercer relleu generacional, seguir oferint qualitat i evolució constants.

Col·laboradors

Empresa: La Sabateria
Web:
Telèfon: 93 760 47 90
E-mail: lasabateriascp@gmail.com
Comentaris:
Adreça: c/ Nou, 27 Població: Sant Pol de Mar (Descompte del 10% als socis del club)